VICHY SLOW AGE FLUID AKCIJA 1+1 GRATIS


Za Vas smo pripremili ekskluzivnu akciju – 30 %  na  SLOW AGE FLUID poznate kozmetičke kuće VICHY


 

Znate li šta je to tiho starenje i da nam se isto polako, ali sigurno događa iz dana u dan?

Otkrivaju ga znakovi starenja koji  uopće nisu vidljivi, ali se prikazuju u obliku suhe kože, sive puti, sitnih bora, neujednačene površine kože i tamnih mrlja. Malo po malo nastaju ta nevidljiva oštećenja na koži, pri čemu pada razina hidratacije, a barijera kože slabi.

Ovi znakovi rezultat su utjecaja unutrašnjih i vanjskih čimbenika, kao što su utjecaji iz okoline (UV zračenje, zagađenje i vlaga), način života (umor i stres), dijeta, navike poput pušenje i endogeni procesi koji se odvijaju unutar našeg organizma, a djeluju i na kožu.

Dr. Haller je otkrio Vichy mineraliziranu termalnu vodu kad je postao direktor Vichy termalnog centra početkom 20. stoljeća.Vichy voda obogaćena je s čak 15 minerala i mineralnih hranjivih tvari potrebnih za ljepotu kože. Prvi je primijenio terapeutska svojstva ove dragocjene vode na kozmetiku i tako stvorio marku Vichy. Lansirao je i prvi serum u ljekarne te razvio smjernice za ljepotu žena.

Vichy SLOW AGE linija proizvoda djeluje na znakove starenja u nastajanju.

Vichy SLOW ÂGE linija zasniva se na tri aktivna sastojka koji jamče tri djelovanja usmjerena  usporavanju starenja kože kao osnovnom cilju.

Riječ je o ekstraktu korijena bajkalske kapice, jednoj od 50 osnovnih biljaka tradicionalne kineske medicine i moćnom antioksidansu koji učinkovito ograničava oksidativna oštećenja prouzročena UV zračenjem odnosno zagađenjem.

Sljedeći je probiotički derivat Biffidus dobiven fermentacijom bakterije Bifidobacterium Longum koji osnažuje barijeru kože.

Treća, ali nikako najmanje važna je Vichy termalna voda koja sa svojih 15 minerala pomaže kod obnove kože te ju uravnotežuje i mineralizira, štiteći je tako od štetnih vanjskih utjecaja.

Kako naručiti proizvode ???


Otvorite link: VICHY SLOW AGE
Možete nas kontaktirati i putem vibera na broj 061 104 504 
Rado ćemo Vas savjetovati na besplatni telefon 0800 211 12 
Pošaljite poruku i na FACEBOOK
Našu veliku ponudu eapoteke možete pogledati na linku
Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu, ispod 30 KM iznosi 6 KM.


 

VICHY SLOW AGE FLUID 50 ml. SPF 25

Slow Âge kremasti fluid dolazi u lijepoj staklenoj ambalaži od 50 ml s pumpicom koja omogućava lako doziranje proizvoda. Istisnuta količina proizvoda je dovoljna za cijelo lice i dekolte. Krema je lagane, baršunaste teksture, brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni trag. Riječ je o fluidu koji održava mat izgled kože. Zaglađivanje kože, dobra SPF (25)  zaštita koja ne puni pore, lagana tekstura bez masnog sjaja.

VICHY SLOW ÂGE FLUID 50ml SPF 25, Za sve tipove kože, dnevna njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.