Dr.Hauschka certificirana prirodna i organska kozmetika

Buy high-quality organic & natural cosmetics by Dr. Hauschka online - Ecco Verde.

Dr.Hauschka certificirana prirodna i organska kozmetika.

Rudolf Hauschka dugo je razmišljao o vlastitoj liniji kozmetike koja bi nadopunila asortiman lijekova i bila jedna vrsta proširenja na području preparata za održavanje zdravlja kože.

Njegove su ideje počele poprimati konkretan oblik tek nakon što je upoznao Bečanku Elisabeth Sigmund koja je od preduzeća WALA naručila proizvodnju kozmetičkih proizvoda koje je sama razvila.

Kozmetologinja koja je tada živjela u Stockholmu doputovala je u Eckwälden i u saradnji sa stručnjacima za lijekove razradila recepture za njegu lica.

Zajedno su našli rješenja za podloge za kreme koje su bile stabilne bez hemijski sintetiziranih emulgatora i prirodnim eteričnim uljima stvorili mješavine mirisa.


100 Years Of Natural And Organic Personal Care - Beauty Packaging

 


 

Elisabeth Sigmund je značajno učestvovala u razvoju kozmetike Dr. Hauschka. Njezine ideje žive još i danas u kozmetičkim proizvodima i u kozmetičkim tretmanima Dr. Hauschka.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vaša je koža jedinstvena!

Vaša se koža kao ni vi ne može uklopiti u krute okvire.. U različito vrijeme i na različitim mjestima, tokom različitih godišnjih doba i u različitim fazama života potrebni su vam prikladni koncepti njege. Stoga mi  ne govorimo o nepromjenjivim tipovima kože, nego o stanjima kože koja nastaju i ponovno nestaju.

Plan njege koji odgovara Vašem stanju kože možete pronaći ovdje

 


Dr.Hauschka regenerativna dnevna krema

Upotreba Regenerativne dnevne kreme daje osjećaj obnovljene, glatke kože. Ta tonizirajuća dnevna njega podstiče kožu da se obnovi sopstvenim snagama.

Sastav sa kalanhoom, crvenom djetelinom, poljskom preslicom, plodovima acerole, ružinim cvjetovima, uljem avokada, uljem sjemenki maline i shea maslacem štiti, stabilizuje i učvršćuje kožu.

Regenerativna dnevna krema ujedinjuje probrana blaga iz prirode i koži daje snagu za obnavljanje.

Dr. Hauschka Regenerativna dnevna krema za područje oko očiju

Regenerativna dnevna krema za područje oko očiju čini oči blistavima. Krema koja smanjuje bore, potiče vlastitu aktivnost kože i pomaže joj da se pritom regenerira.

Dr. Hauschka Regenerativni serum 30ml

Regenerativni serum daje koži osjećaj vitalnosti. Potiče kožu da se obnovi vlastitim snagama. Kompozicija sa sjemenkama dunje, kalanhoom, crvenom djetelinom i medom od cvjetova djeteline pruža zreloj koži sve što joj je potrebno. Ublažava bore i linije nastale zbog isušivanja, jača funkcije kože, regulira vlažnost kože, zaglađuje kožu i osjetno poboljšava njezino opće stanje. Umiruje osjetljivu kožu sklonu crvenilu.

Dr. Hauschka Ružina krema LIGHT

S ružinom dnevnom kremom light koža dobiva blagu zaštitu od vanjskih utjecaja, a ten se poboljšava i uravnotežuje. Idealan proizvod za dnevnu njegu normalne, suhe, osjetljive i nadražene kože. Kompozicija s ljekovitim biljkama ružom, sljezom i bjelodanom jača kožu i potiče njezinu životnu snagu. Dragocjena ružina vodica, ružin vosak i ekstrakti ruže harmoniziraju i vitaliziraju kožu. Avokado, korijen sljeza, sezamovo i bademovo ulje pomažu koži da zadrži vlažnost. Stimulirajuća snaga ruže ugodno se prenosi na kožu.

Dr. Hauschka Ružina krema 

Ružina krema pravi je klasik kozmetike Dr. Hauschka. Njeguje i štiti normalnu, suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama. Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže harmoniziraju i jačaju strukturu kože. Shea maslac, vosak ruže i ulje avokada štite od isušivanja. Kompozicija s ljekovitim biljkama ružom, sljezom i gospinom travom jača kožu i potiče njezinu vlastitu snagu. Ružina krema uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože. Ružina krema pruža koži njegu koja objedinjuje snagu i nježnost ruže.

Dr. Hauschka Krema za čišćenje 50 ml

Krema za čišćenje čisti i osvježava kožu. Nježno čišćenje kremom za lice ujutro i navečer temeljna je njega prikladna za čišćenje kod svih stanja kože. Čuva prirodni lipidni sloj na koži i istovremeno priprema kožu za daljnje korake njege. Kompozicija s nevenom, kamilicom, gospinom travom, bjelodanom i bademom nježno revitalizira i čisti kožu. Pore na koži djeluju sitnije. Zahvaljujući ugodno kremastom bademovom brašnu, dragocjeni ekstrakti ljekovitih biljaka izravno oslobađaju svoju snagu kojom čiste i njeguju kožu.

Dr. Hauschka Mlijeko za čišćenje 145ml

Umirujuće mlijeko za čišćenje uklanja nečistoću i šminku te njeguje kožu. Umirujuće mlijeko za čišćenje osnovna je njega za čišćenje osjetljive kože koja je ujedno i štiti. Nježna emulzija priprema kožu za daljnju njegu koja uključuje toniziranje i zaštitu. Kompozicija s bjelodanom, jojobinim i bademovim uljem zadržava prirodni zaštitni sloj hidrolipida na koži.

Dr. Hauschka Hidratantna maska 30ml

Hranjiva maska pruža osjećaj zaštićenosti te djelotvorno štiti kožu od isušivanja i iritirajućih vanjskih utjecaja. Njezina kompozicija s ljekovitim biljkama dunjom i ružom potiče sposobnost kože da zadrži vlažnost te regulira njezinu masnoću i vlažnost. Uz pomoć dragocjenih ulja badema, avokada i jojobe ova maska obogaćuje i osjetno štiti kožu. Hranjiva maska pruža dodatnu intenzivnu njegu suhoj, osjetljivoj koži kojoj je zbog negativnih vanjskih utjecaja potrebna obnova. Koža je meka na dodir te djeluje svježe i glatko.

Dr. Haushcka Hidratantna krema za područje oko očiju 12,5ml

Kompozicija s ružinom vodicom, ananasom, sljezom i nevenom djeluje osvježavajuće, hidratizira i umiruje. Dragocjena biljna ulja avokada, makadamije i vučjeg trna pružaju iznimnu njegu, štite područje oko očiju i ostavljaju opušten, gladak osjećaj na koži.

Smanjuje bore, hrani i oplemenjuje, vraća svježinu i tonus delikatnom području oko očiju.

Dr. Hauschka Ulje za dnevnu njegu lica 18ml

Ulje za dnevnu njegu lica koži daje jasne signale. Signalizuje joj da mora proizvoditi manje masnoće i pri redovitoj upotrebi vraća koži njen prirodno lijep izgled.

Sastav koji uključuje mrkvu, bademovo ulje, neven i nem, njeguje, uravnotežuje i pospješuje ublažavanje upalnih procesa.

Dragocjeni uljni ekstrakti pomažu koži da normalizuje proizvodnju loja, a pore se sužavaju.

Dr. Hauschka Tonik za lice specijal 100ml

Tonik za lice specijal predstavlja idealnu bezmasnu temeljnu njegu nečiste, masne kože s proširenim porama. Kompozicija s bjelodanom, nevenom i dragoljubom uravnotežuje prekomjernu proizvodnju loja i umiruje upaljena područja na koži. Dragocjena kompozicija s ljekovitim biljkama regulira i uravnotežuje aktivnost kože.

Dr. Hauschka Stik za njegu usana

Stik za njegu usana pruža idealnu zaštitu nježnim usnama sklonim isušivanju.

Kompozicija sa shea maslacem, pčelinjim voskom, bademovim uljem i bjelodanom njeguje i štiti osjetljivu kožu usana od negativnih utjecaja iz okoline. Stik za njegu usana pruža blagu zaštitu od utjecaja sunčeva zračenja. Praktičan je za upotrebu na putovanju i čini usne podatnima i mekima.

Dr. Hauschka Dnevna krema od dunje 30ml

Dunjina krema ima osvježavajuća i zaštitna svojstva. Čuva kožu od vanjskih utjecaja i uravnotežuje razinu vlage u koži.

Dunjina krema obogaćuje svakodnevnu njegu normalne, nezahtjevne kože. Dunjin vosak nježno obavija kožu i čuva njezinu vlažnost te istovremeno pruža zaštitu i dopušta koži da diše. Kompozicija s dunjom, jojobom, marelicom i avokadom jača kožu.

U ovoj se kremi međusobno nadopunjuju probrana ulja, voskovi i esencije ljekovitih biljaka po uzoru na prirodu i tako tvore uravnotežen sastav.

Dr. Hauschka Dnevna krema od melise 30ml

Melisina krema umiruje kožu i vraća joj prirodnu ravnotežu. Melisa je biljka koja i s obzirom na svoju strukturu odražava simetriju i uravnoteženost, a uz njezinu pomoć koža pronalazi svoju izgubljenu ravnotežu. Matira i čisti masna područja kože, dok suhim dijelovima kože pruža hidratantnu njegu. Melisina krema idealna je za njegu osjetljive mješovite kože koja je istovremeno sklona sušenju, crvenilu i sjaju uzrokovanom prekomjernom masnoćom. Škrob tapioke uravnotežuje i matira ten. Kompozicija s ljekovitim biljkama melisom, tratinčicom, bjelodanom, hamamelisom i mrkvom umiruje i uravnotežuje osjetljivu kožu.

Dr. Hauschka Revitalizirajuća maska 50ml

Revitalizirajuća maska daje ravnomjeran ten. Dodatna je intenzivna njega za normalnu i nečistu kožu, kožu sa širokim porama, kožu oštećenu djelovanjem sunca i kožu sklonu crvenilu i vidljivim kapilarama. Kompozicija s ljekovitim biljkama dunjom, bjelodanom i kamilicom potiče vlastitu aktivnost kože i pomaže joj u očuvanju vlažnosti. Kvalitetna biljna ulja dobivena iz jojobe, koštica marelice i pšeničnih klica čiste kožu i poboljšavaju stanje kože. Koža je zategnuta i ujednačena. S ovim ritualom njege darovat ćete sebi i svojoj koži trenutke ugode.

Dr. Hauschka Revitalizirajuća krema za lice 30ml

Otkrijte okrepljujuće impulse ove emulzije. Ako vam je ten prilično blijed, Dr. Hauschka mliječni sjaj za lice. A ako ste skloni mješovitoj koži, u mlijeko za lice možete dodati nekoliko kapi ulja za lice. Zahvaljujući svojoj tečnoj konzistenciji, krema za lice idealna je baza za šminkanje.


 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)