EUCERIN NJEMAČKA KVALITETA ZA CIJELU PORODICU

EUCERIN  NJEMAČKA KVALITETA ZA CIJELU PORODICU

Brend Eucerin stvoren je u apoteci koju je u Hamburgu vodio Paul C. Beiersdorf.

Paul C. Beiersdorf

1882. godine, Paul C. Beiersdorf podnio je zahtjev za patentiranje nove vrste medicinskog flastera te je istovremeno osnovao tvrtku Beiersdorf. Osam godina kasnije, tvrtku je prodao kolegi apotekaru, Oscaru Troplowitzu, koji je započeo s proizvodnjom proizvoda pod zaštićenim imenom Beiersdorf.

1900. godine, mladi kemičar Isaac Lifschütz patentirao je emulgator koji je nazvao Eucerit, nadahnut starogrčkom riječi koja u prijevodu znači “lijepi vosak”.

Otkriće dr. Lifschütza i razvoj Eucerita može se smatrati revolucijom u medicini toga doba. Eucerit je postao tehnološki temelj za razvoj prvih stabilnih emulzija “vode u ulju”. Također, predstavljao je temelj svih Beiersdorfovih preparata toga vremena. 


Prva Eucerin pH5 linija

Prva Eucerin pH5 njega koristila se kao liječenje kožnih bolesti nakon operacije.


EUCERIN pH5 – Za osjetljivu kožu

 

Obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože čineći je otpornijom i manje osjetljivom.

Eucerin pH5 je sveobuhvatna linija proizvoda posebno stvorenih za udovoljavanje potrebama suhe i osjetljive kože. Jedinstveni Eucerin pH5 sustav za ravnotežu obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost. Mnogi od proizvoda sadrže i dekspantenol, poznat po svojim regenerativnim svojstvima.

Svi proizvodi iz linije, koja uključuje losione za tijelo, kreme za tijelo i sredstva za čišćenje tijela, klinički i dermatološki dokazano su idealni za dnevno korištenje na suhoj, osjetljivoj i koži sklonoj alergijama. Oni štite kožu od isušivanja i podupiru dugotrajnu hidratizaciju, a kožu čine mekom i glatkom na izgled i na dodir.


EUCERIN ATOPICONTROL –  Za suhu i atopičnu kožu sklonu iritacijama

Eucerin AtopiControl je dermokozmetička njega za suhu i atopičnu kožu sklonu iritacijama u fazi bez simptoma te akutnoj fazi. AtopiControl njega klinički i dermatološki dokazano smanjuje suhoću, perutanje, zategnutost kože i ublažava svrbež te je dokazano pogodna za atopičnu kožu. 

Losioni i kreme za osnovnu njegu sadrže kombinaciju omega-6 masnih kiselina i licochalcona A za obnavljanje kože.

Eucerin AtopiControl njega ne sadržava mirise, boje ni parabene, a pogodna je i za djecu i dojenčad stariju od 3 mjeseca (odnosno 3 godine u slučaju Eucerin AtopiControl njegujućeg spreja protiv podražaja na svrbež).

Nema na zalihi
30,50 KM

EUCERIN AntiREDNESS – Njega izrazito osjetljive i crvenilu sklone kože

Eucerin programi za izrazito osjetljivu kožu – UltraSENSITIVE i AntiREDNESS – pružaju trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšanje.

Svi preparati sadrže inovativni aktivni sastojak SymSitive* koji učinkovito djeluje kao regulator hiperosjetljivosti i trenutačno ublažava i umiruje kožu. AntiREDNESS preparati također sadrže i licochalcon A, prirodni protuupalni sastojak i antioksidans koji vidljivo i učinkovito smanjuje crvenilo.


EUCERIN dezodoransi i antitranspiranti

Eucerin dezodoransi iznimno su blagi te idealni u slučaju oboljenja poput atopijskog dermatitisa ili psorijaze te u slučaju vrlo osjetljive kože.

Eucerin antitranspiranti su vrlo učinkoviti te pružaju dugotrajnu zaštitu osobama koje pate od jakog ili prekomjernog znojenja.


DERMOPURE – Učinkovita njega za masnu i aknama sklonu kožu

Eucerin DERMOPURE njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože:

  •  mikroupale: glavni uzrok nastanka akni
  •  pojačano lučenje sebuma poznato pod nazivom seboreja
  • hiperkeratoza (poremećaj orožnjavanja kože) koja uzrokuje mitesere i akne
  • pojačano stvaranje bakterija uzrokuje upale u obliku papula i pustula

 


DermoCapillaire – Njega vlasišta i kose

Eucerin DermoCapillaire njega rješava problem mikroupala vlasišta koje su jedan od glavnih  problema poput prhuti, suhog vlasišta koje svrbi i osjetljivog vlasišta.

Ovi šamponi vraćaju vlasištu zdravu ravnotežu i njeguju kosu od korijena do vrhova.


Eucerin UreaRepair PLUS – Za zaglađeniju i mekšu kožu

Eucerin UreaRepair PLUS linija njege formulirana je s jedinstvenom kombinacijom sastojaka:

  • Urea i prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) poboljšavaju sposobnost vezanja vode za kožu i povećavaju količinu hidratacije.
  • Ceramidi i ostali lipidi za jačanje kožne barijere i zaštitu od gubitka vlage.

 


Eucerin Hyaluron-Filler – Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

 


Hyaluron-Filler + Volume Lift – Vraća volumen i elastičnost konturama vašeg lica

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift klinički i dermatološki dokazano djeluje na specifične slojeve kože u kojima dolazi do gubitka volumena.

  • Izrazito učinkovit magnolol povećava veličinu i broj stanica koje osiguravaju volumen.
  • Oligopeptidi jačaju kolagensku mrežu i obnavljanje kolagena1
  • Dok hijaluronska kiselina poboljšava zadržavanje vlažnosti, ispunjava kožu te smanjuje bore.

 


Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity – Njega protiv bora za čvršću, svježu i sjajnu kožu

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija posebno je stvorena kako bi ispunila duboke bore, poboljšala elastičnost kože i nahranila krhku i zrelu kožu.

Inovativna Eucerin kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline i arktina vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda.


Anti-Pigment – Za ujednačeniju, sjajniju kožu

Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formuliran kako bi smanjila hiperpigmentaciju za ujednačeniju i sjajniju kožu.

Cijela liniji – Anti-Pigment dnevna njega, noćna njega, dvofazni serum i korektor za ciljanu primjenu – sadrže Thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.


PROIZVODI NA AKCIJI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)