M.E.V. Feller® – Zdravlje s potpisom!

Tvrtka SALVUS d.o.o. predstavlja M.E.V. Feller®, proizvodi koji su rezultat  vlastitog istraživanja i razvoja, koji poštuje najzahtjevnije standarde farmaceutske proizvodnje. Koristeći se suvremenom tehnologijom i visokom kvalitetom, proizvodi pacijentima osiguravaju široku paletu dodataka prehrani i medicinskih proizvoda za odgovorno unapređenje i očuvanje zdravlja uz stručnu preporuku ljekarnika.

SALVUS d.o.o. moderna je regionalna kompanija osnovana 2002. godine u Hrvatskoj, a poslovanje temelji na veleprodaji lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike te na strateškom razvoju i izgradnji uspješnih, poznatih i inovativnih brendova. Ponosni je dugogodišnji partner ljekarnama, bolnicama i ostalim zdravstvenim ustanovama, a krajnji joj je cilj poboljšanje kvalitete života pacijenata.

 

Eugen Viktor Feller, pionir industrijske proizvodnje lijekova u Hrvatskoj, 1899. otvorio svoju prvu ljekarnu i nekoliko godina kasnije započeo proizvodnju pripravka Elsa fluid kojeg je izvozio širom Europe, SAD-a pa sve do Kine. 121 godinu kasnije, upravo u Donjoj Stubici nastavlja se ljekarnička baština kroz proizvodnju M.E.V. Feller dodataka prehrani. 

 

 

„Nastojimo spojiti slavnu domaću tradiciju donjostubičkoga ljekarništva koje je osvojilo svijet, sa suvremenim tehnologijama i znanstvenim dostignućima.“

Naš visokokvalificirani tim, u čiju edukaciju kontinuirano ulažemo, fokusiran je na razvoj i plasiranje proizvoda koji promoviraju odgovornost prema vlastitome zdravlju, prevenciju i samoliječenje. Ovom investicijom te proširenjem poslovanja želimo osnažiti učinkovitost tvrtke i povećati njezinu konkurentnost na domaćem i inozemnim tržištima, što će u konačnici dovesti do povećanja prihoda i novih zapošljavanja“, istaknuo je Teodor Švaljek, predsjednik uprave Salvusa.

OBAVEZUJEMO SE PACIJENTIMA

M.E.V. Feller® prepoznaje sve izraženije zahtjeve u poboljšanju kvalitete života, zdravlja i prevenciji bolesti svakog pacijenta. Širok M.E.V. Feller® portfelj osigurava sveobuhvatan i pravodoban odgovor na pojedinačne potrebe pacijenata. Kvaliteta i sigurnost proizvoda temelje se na neprekidnom usavršavanju i usvajanju novih znanja i stručnih kompetencija, poboljšanju kvalitete poslovnih i tehnoloških procesa, znanstvenim istraživanjima te na razvoju učinkovitih, sigurnih i inovativnih proizvoda.

M.E.V. Feller® DODACI PREHRANI

M.E.V. Feller® dodaci prehrani su visoke kvalitete, povoljnih (lokalnih) cijena, modernog dizajna te najnovijih kombinacija dodataka za zdravlje.

 

M.E.V. Feller® Beta CD glukan, koji sadrži stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae u kombinaciji s vitaminima C i D te minerali selen, bakar i cink  podižu funkciju imunog sistema.

.. Zašto uzimati više tableta kada sve esencijalne vitamine i minerale možete dobiti u samo jednoj?

 

M.E.V. Feller® CoQ10 sadržava prijeko potrebnu molekulu koenzim Q10, koja osigurava organizmu dovoljnu količinu energije.

 • prirodno usporava starenje,
 • obnavlja imunološki sustav i sudjeluje u odbrani od infekcija,
 • poništava djelovanje slobodnih radikala,
 • kao snažan antioksidans koenzim 10 u kombinaciji sa  vitaminom E sudjeluje u prevenciji razvoja ateroskleroze,
 • sudjeluje u sniženju krvnog tlaka,
 • koristi se kao pomoćno sredstvo u liječenju infrakta, angine pektoris, kardiomiopatija, aritmija.

 

M.E.V. Feller® Artropan sadržava glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan, kondroitin sulfat i kolagen koji pridonose zdravlju zglobova i hrskavica.

 

 • Glukozamin je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva i polazna točka za sintezu makromolekula  koje se nalaze u sinovijalnoj tekućini, hrskavici, ligamentima i mišićima,
 • Kolagen je najučestaliji protein, važan je dio kože, zglobova, tetiva i mišića,
 • Kondroitin sudjeluje u izgradnji vezivnoga tkiva u cijelome organizmu.

 

M.E.V. Feller® Vitamin C s bioflavonoidima sadrži čak 500 mg vitamina C, bioflavonoide iz kore ploda agruma te prah šipka, koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

 • Djeluje antistresno,
 • Potpomaže resorpciju željeza
 • Zajedno s folnom kiselinom i vitaminom B12 pomaže sazrijevanje crvenih krvnih zrnaca.

 

M.E.V. Feller® Probifast s vitaminom D3 specifičan po FAST MELT tehnologiji brzog topljenja u ustima, omogućuje jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tekućine i pomaže održavanju zdravog probavnog sistema. Sadržava dva probiotička soja Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG te vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema.

 

 • Prilagođen je za djecu i odrasle,
 • Prirodan okus bobičastog voća.
 • Probiotski pripravak koji podupire imuni sistem.

 

M.E.V. Feller® Multi 100 % koje su izvor esencijalnih vitamina i minerala, sadržavaju čak 23 aktivna sastojka u samo jednoj kapsuli, te doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora.

 

M.E.V. Feller® Magnezij B6 plus vitamin C, šumeće su tablete s okusom narandže.

 • Magnezij pozitivno utječe na ravnotežu elektrolita i pridonosi normalnoj funkciji mišićnog i živčanog sistema,
 • Vitamin B6 može spriječiti pad moždane funkcije smanjenjem razine homocisteina koji su povezani s Alzheimerovom bolešću i oštećenjima pamćenja,
 • Vitamin C snažan je antioksidans koji može povećati razinu antioksidansa u krvi.

 

M.E.V. Feller® Protect i Protect forte, su sredstva za dezinfekciju ruku na bazi alkohola, koji sadrže čak 70% etilnog alkohola i glicerola za ovlaživanje kože.

 

 

Možete nas kontaktirati  putem vibera na broj 061 104 504 (savjeti 08-19 h)
Rado ćemo Vas savjetovati na besplatni telefon 0800 211 12 (savjeti 08-19 h)
Pošaljite poruku i na FACEBOOK
Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu, ispod 30 KM iznosi 6 KM.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.