HUMANA dječija hrana 1, 2 ili 3 u posebnoj ponudi 7+1gratis 143,50KM

Kako naručiti proizvode ?

Otvorite link: HUMANA

  • Naručite 7 kutija Humana hrane i 1 kutiju dobijete gratis !
  • Možete nas kontaktirati i putem vibera na broj  061 104 504 ( savjeti 08-19 h)
  • Rado ćemo Vas savjetovati na besplatni telefon 0800 211 12 ( savjeti 08-19 h)
  • Pošaljite poruku i na FACEBOOK
  • Našu veliku ponudu eapoteke možete pogledati na linku
  • Dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu, za iznos niži od 30 KM iznosi 6 KM.

Humana hrana za dojenčad sadrži sve nužne hranjive sastojke koji su vašem djetetu potrebni za zdrav razvoj – od prvog dana nadalje

Iza Humane stoji više od 60 godina iskustva u pripremi kvalitetne hrane za dojenčad i malu djecu. Kako bi vašem djetetu ponudili sve što mu je potrebno za zdrav razvoj, oslanjajući se na prirodne sastojke, pažljivu pripremu i najviše standarde proizvodnje.

U nastojanju da se ispoštuje priroda i da što više svoje proizvode približe sastavu majčina mlijeka, Humana koristi svoje bogato iskustvo i saznanja koja proizlaze iz najnovijih istraživanja. Vrijednost proizvoda prepoznali su i roditelji u više od 50 zemalja koji svojim povjerenjem učvršćuju  predanost održavanju najviše kvalitete.

Humana rad temelji se na tradiciji, iskustvu i strogoj kontroli kvalitete. Za svoje proizvode koriste samo sirovine koje dolaze sa 29 eko imanja iz regije.

Suradnja s lokalnim farmerima proteže se kroz nekoliko generacija i zasnovana je na međusobnom povjerenju i primjeni najviših standarda kvalitete te korištenju proizvoda prirodnog porijekla. Mlijeko koje koriste za svoje proizvode potječe od krava koje se slobodno kreću i hrane prirodno. U njihovoj prehrani ne koristi se genetski modificirana hrana i njena je primjena zabranjena. Istu filozofiju rada primjenjuje i tijekom procesa obrade mlijeka kako bi sačuvali hranjive vrijednosti i prirodnu kvalitetu mlijeka.

Već više od 60 godina razvija i istražuje prehranu na bazi mlijeka koja podupire fiziološki razvoj nedonoščadi, dojenčadi i male djece.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *