BILJNA ULJA U NJEZI KOŽE LICA, NAŠE PREPORUKE I PONUDA

BILJNA ULJA U NJEZI KOŽE LICA

preporučujemo  ne samo kod suhe i dehidrirane nego i kod masne i osjetljive kože. I mnoga ulja imaju savršen anti-age efekat.

Važno je da je ulje hladno prešano kako bi se kvalitet  ulja što bolje sačuvao.

KADA I KAKO UPOTREBALJAVATI PRIRODNA BILJNA ULJA ZA NJEGU?

Naša preporuka je da biljna ulja budu dio vaše noćne njege. Prije nanošenje ulja, kožu lica poprskajte prethodno kvalitetnom termalnom vodom. ( Avene)

NAŠE TOP PREPORUKE 

ARGANOVO ULJE, odlično za njegu suhe i dehidrirane kože, sa anti age efektom. Ublažava nadraženost i svrab kod suhe kože. Potiče iz Maroka, nazivaju ga tekućim zlatom. Ima u sastavu esencijalne  nezasićene masne kiseline, vitamin E, i može se koristiti i u njezi masne kože.

http://eapoteka.kps.ba/proizvod/dr-pasha-100-cisto-arganovo-ulje-30ml-za-njegu-koze-kose-i-noktiju-s-anti-age-efektom/

JOJOBINO ULJE, dobije se iz sjemenki jojobe, posebno je, predstavlja tečni vosak, veoma stabilno i otporno na oksidaciju. Sadrži veliki broj vitamina i minerala koji vlaže kožu, i čine je mekom. Preporućujemo ga u njezi masne kože jer stabilizira PH i nastanak sebuma. Odlično ulje za njegu kod problematične kože: psorijaze, dermatitisa, ekcema, tretman ožiljaka, kod akni…

AFRODITA PURE JOJOBA 30ml, Uljna esencija za njegu svih tipova kože, i mješovite do masne

ULJE GROŽĐA, bogato, vitaminima, mineralima, odlično pomaže HIDRATACIJI kože. posebno ga preporučujemo kod kože koja je sklona aknama.Ima odlično adstringentno djelovanje, ali i dobro prodire u kožu, pa ga koristimo u u aromaterpiji kože lica.

http://eapoteka.kps.ba/proizvod/dr-pasha-ulje-sjemenki-grozda-30ml-grozdani-tretman-za-zdravu-kozu/

ULJE MARELICE, biljno ulje, posebno preporučujemo kod dehidrirane kože, prerano ostarjele, i zrele kože, a odlična je kod upalnih stanja kože. Omekšava, hrani, obnavlja, a istovremeno je jako lagano ulje i koža ga”voli”. Dobija se  hladnim presovanjem košpica marelice.

 

http://eapoteka.kps.ba/proizvod/dr-pasha-ulje-kospica-marelice-30ml-intenzivni-lifting-bora-i-idealna-njega-za-ostarjelu-dehidriranu-i-zrelu-kozu/

Posebno kod njege ZRELE I ZAHTJEVNE kože preporučujemo kombinaciju više ulja, koja istovremeno hrane, hidriraju, obnavljaju, Takvo je NUTRI GOLD ULJE, koje se sastoji od 7 prirodnih biljnih ulja.

AFRODITA NUTRI GOLD 30ml, Uljna esencija za suhu i zahtjevnu zrelu kožu

Za iznimno osjetljivu kožu koja je sklona crvenilu, pojavi malih kapilara naša preporuke je EXTRA SENSITIVE ULJE, jer ublažava crvenilo, potpuno je prirodno, a istovremeno njeguje i hrani kožu.

AFRODITA EXTRA SENSITIVE 30ml, Uljna esencija ublažava nadraženost, crvenilo kože i vidljivost sitnih crvenih žilica

Lako naručite:

  • direktno preko weba, on line apoteka: www.eapoteka.ba
  • FB stranica :  Moja on LINE Apoteka, pošiljete nam poruku
  • viber 061-104-504 ( viber savjetovalište 10-17 h  svaki dan osim nedjelje)
  • besplatni telefon 0800 211 12 ( svaki dan 10-17 h osim nedjelje)
  • dostava preko 30 KM je besplatna za cijelu Bosnu i Hercegovinu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)